HH 3. maila B: tailerrak

Argazki guztiak ikusteko irudian sakatu / Haz clic en la imagen para ver todas las fotos

TXOKOLATEZKO TARTA

OSAGAIAK:

  • 1 TXOKOLATE TABLETA ETA PIXKAT GEHIAGO (150g.)

  • 1 ESNEGAINA POTE (200 ml.)

  • ¼ L. ESNE

  • 1 MAMIZKO POLTSATXO

  • SOBADOAK

PROZEDURA:

– Hasieran jarri xuabe xuabe sutan txokolatea eta esnegaina lapiko batean. Nahasi, ez itsasteko eta ez erretzeko, erabat urtu arte.

– Ondoren nahasi esnea eta mamizko hautsak.

-Horren ostean hustu esnea eta mamizko hautsak lapikora eta nahasi etengabe irakin arte.

– Bukaeran atera ontzi batera eta jarri nahasketaren gainetik sobadoak. Utzi hozten eta jateko unean eman buelta, sobadoak azpian gelditzeko. ON EGIN!!!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko.